Featured Video Play Icon

Autoritatile din Buzau au descoperit trupul batranei de 82 de ani, disparuta de la sfarsitul saptamanii trecute. Ramasitele au fost identificate pe un teren agricol de langa localitatea Cuculeasa. Jandarmii care au cautat si astazi, cu ATV-urile, au reusit sa faca descoperirea intr-o cultura de floarea soarelui, iar femeia a fost identificata dupa haine. Necropsia va arata acum ce s-a intamplat cu aceasta, inainte de sfarsitul tragic.

Era ora 11.00, cand mai multi jandarmi, pe ATV-uri, care au ajuns pe terenul agricol dintre localitatile Ziduri si Cuculeasa faceau macabra descoperire. Trupul a fost gasit intr-o zona pe care autoritatile o verificasera pana acum, insa fara niciun rezultat.

Zile la rand politisti, jandarmi si chiar localnici au cautat-o pe femeie. S-au folosit inclusiv drone, dar si un elicopter. Ultima dată, Aurica Popescu a fost văzută joi, pe 27 iunie chiar pe un drum agricol de la marginea localității Cuculeasa, in zona in care i-a fost acum gasit trupul. Octogenara reusise sa ajunga la o distanta de putin peste 10 kilometri de casă.

Fosta învățătoare avea 82 de ani și locuia în Zărnești. Nepoata a anuntat disparitia la 112, pe 29 iunie. Era singura ruda a batranei, care s-a si intors in tara, pentru a participa la cautari. Trupul neinsufletit a fost dus la serviciul de medicina legala, pentru necropsie. Abia apoi se poate sti cu ceritudine cum si-a gasit batrana sfarsitul.

By Costin