În această dimineață, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au intervenit ferm împotriva unui tânăr de 26 de ani din Târgoviște, surprins în timp ce conducea cu viteză extrem de mare pe strada Șoseaua Găești din municipiu. Aparatul radar a înregistrat viteza sa la 152 km/h, pe un tronson de drum unde limita legală este de doar 50 km/h.

Conducătorul auto a depășit limita legală cu impresionantul prag de 103 km/h, o abatere serioasă care a atras sancțiuni severe din partea autorităților. În primul rând, acesta a fost amendat contravențional cu suma de 2.475 de lei conform prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Pe lângă amenda financiară, ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 120 de zile. Această decizie vine în urma comportamentului imprudent al șoferului, care a pus în pericol nu doar siguranța sa, ci și a celorlalți participanți la trafic.

Poliția reamintește importanța respectării regulilor de circulație și a limitelor de viteză pentru prevenirea accidentelor grave pe drumurile publice. Siguranța tuturor participanților la trafic trebuie să fie o prioritate constantă pentru fiecare șofer.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews