Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați aseară cu privire la faptul că pe raza localității Corbii Mari s-a produs un accident rutier.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, de 69 de ani, din București, în timp ce ar fi condus un autoturism pe DN 61, pe raza localității Corbii Mari, din direcția Corbii Mari către Găești, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr, de 21 de ani, din comuna Odobești.

Ulterior, conducătorul auto ar fi părăsit locul producerii accidentului, fiind identificat la scurt timp de către polițiști.

Totodată, întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea de probe biologice, însă acesta a refuzat.

În urma evenimentului, șoferul de 21 de ani a fost rănit, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice și vătămare corporală din culpă.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews