Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște – Biroul Investigații Criminale, cu sprijinul luptătorilor de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița și al jandarmilor, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au efectuat ieri două percheziții domiciliare în Târgoviște. Acțiunea a vizat persoane cercetate pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

De asemenea, au fost emise și puse în aplicare șapte mandate de aducere, persoanele fiind conduse la sediul poliției pentru audieri.

Din investigațiile desfășurate a reieșit că, în data de 29 iunie, cele șapte persoane implicate – două femei și cinci bărbați, cu vârste între 27 și 58 de ani, din Târgoviște – s-ar fi agresat fizic reciproc folosind obiecte contondente, în timp ce se aflau pe strada Nicolae Bălcescu din municipiu.

Prin comportamentul lor, aceștia au tulburat ordinea și liniștea publică. În urma altercației, trei bărbați, cu vârste între 32 și 50 de ani, au fost transportați la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Ieri, cele șapte persoane au fost reținute pentru 24 de ore și urmează să fie prezentate judecătorului de drepturi și libertăți astăzi, 4 iulie, pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, în cadrul unui dosar penal deschis pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews