Featured Video Play Icon

Furtuna a facut ravagii si in judetul Dambovita, aflat sub cod portocaliu de vreme rea. Masini avariate, stalpi si copaci doborati, acoperisuri smulse. Acestea sunt urmarile vijeliei. Echipajele ISU au fost chemate sa intervina in 85 de situații de urgența.

Până miercuri dimineață, Dâmbovița s-a numărat printre județele aflate sub incidența codului portocaliul de vreme rea. Încă de la intrarea în vigoare a prognozelor emise de meteorologi, pompierii salvatori au fost la datorie. Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Dâmbovița au acționat în cazul a 85 de situații de urgență, pentru degajarea copacilor căzuți pe carosabil sau pentru degajarea cablurilor de electricitate ori a stâlpilor căzuți. Printre localitățile afectate s-au numărat Găești, Braniștea, Văcărești, Târgoviște, Titu, Nucet, Dragodana, I.L. Caragiale, Răcari, Racovița sau  Dragomiresti.

La Târgoviște, o parte din acoperișul unui bloc din micro 12 s-a desprins și a căzut peste mașinile din parcare. Totodată, mai mulți arbori au căzut pe drumuri.

By Costin