Featured Video Play Icon

Școala din Parc Buzău a dat startul programului de vară. Activitatile s-au deschis, oficial, de la 1 iunie. Micutii sunt asteptati sa participle, in cursul saptamanii, la diferite ateliere, cursuri – cum ar fi de soroban sau spectacole.

La Școala din Parc, începând cu 1 iulie, copiii din Buzău sunt așteptați de luni până vineri, în parcul Crâng și în parcul Tineretului, pentru a învăța, a se distra și a descoperi lucruri noi. Programul include diferite activități, precum: ateliere practice, cursuri, spectacole de teatru, experimente, ateliere de ecologie și mediu, cursuri de soroban, lecții în aer liber dar și multe alte surprize.

Potrivit autorităților locale, Școala din Parc Buzău este singurul proiect din România care oferă activități de educație non-formală pe toată durata anului, gratuit. Programul vizează dezvoltarea armonioasă a copiilor prin activități interactive și educative în aer liber.

Proiect este finanțat de Primăria Municipiului Buzău, prin Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” Buzău.

By Costin