Featured Video Play Icon

Furtunile de noaptea trecută au făcut ravagii in Prahova. Pe lângă copaci doborâți și fire de înaltă tensiune rupte, vântul puternic a smuls și acoperișuri. Imobilul școlii numărul 2 din Comarnic a fost serios avariat. Bucăți mari de lemn și tablă au fost aruncate la zeci de metri distanță, în curtea unor localnici care s-au trezit în plină furtună cu acoperisul unitatii de invatamant peste casele lor.

Natura s-a dezlănțuit la Comarnic, marți seară. O furtună puternică urmată de o ploaie torențială a smuls acoperisul Scolii Nr. 2, din Vatra Sat Comarnic. Vântul a suflat cu atâta putere încât bucăți de lemn și tablă au fost purtate zeci de metri în curtea localnicilor din împrejurimi.

Pentru că a plouat abundent imobilul unitatii de invatamant a fost inundat.

Mai mulți stâlpi de electricitate au fost avariati în zonă, în urma furtunii puternice, fapt pentru care locuitorii din Comarnic au rămas fără curent.

Și alte localități au fost afectate furia naturii, insa pagubele nu au fost la fel insemnate. Peste 5400 de consumatori afectați conform informațiilor transmise de furnizorul de energie electrică și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova miercuri dimineață.

By Costin