Featured Video Play Icon

Perioada de înscriere a candidaților pentru posturile scoase la concurs în Poliția Română a fost prelungită până la data de 7 iulie.    Înscrierile se fac online fiind cuprinse și zilele nelucrătoare. Posturile scoase la concurs sunt în specialitățile precum acţiuni speciale, protecția martorilor, combaterea criminalității organizate, criminalistică, financiar, informare şi relaţii publice sau investigarea criminalității. 

Perioada de înscriere a candidaților pentru posturile scoase la concurs în Poliția Română a fost prelungită cu 2 zile, până la data de 7 iulie 2024.

Astfel, înscrierile se fac online, până la data de 07 iulie a.c., inclusiv, în această perioadă fiind cuprinse și zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior, nemaiputând fi depuse documente.

Posturile scoase la concurs sunt în specialitățile precum acţiuni speciale, analiza informațiilor, arme, explozivi și substanțe periculoase, cabinet, cazier judiciar, statistică şi evidenţe operative, cercetarea şi prevenirea criminalității, combaterea criminalității organizate, comunicații și informatică, cooperare polițienească internațională, criminalistică, financiar,   investigații criminale,   protecţia animalelor, protecția martorilor,   rutieră sau reţinere şi arestare preventivă.

Celelalte prevederi privind organizarea și desfășurarea concursului rămân neschimbate.  

By Costin