Sursă foto: Telegrama

Programul pieselor de teatru

Teatrul „Toma Caragiu” din Ploiești deschide luna iulie cu o serie de spectacole care celebrează frumusețea artei și culturii italiene, aducând pe scenă emoții puternice și povești captivante.

Liniște! Se repetă! – Sâmbătă, 6 iulie, ora 18.30 Teatrul „Toma Caragiu” vă invită într-o incursiune plină de umor în lumea clasicelor povești de iubire cu spectacolul „Liniște! Se repetă!”. Inspirat din comedia dell’arte, acesta explorează conceptul de „teatru în teatru”, într-o poveste în care protagoniștii sunt ghidați aparent de sentimente nobile, dar au de fapt interese ascunse în relațiile lor romantice.

La Vita è Bella – Duminică, 7 iulie, ora 18.30 Încântați-vă cu o călătorie muzicală în fascinanta Italie de ieri și de azi în spectacolul „La Vita è Bella”, prezentat de talentații artiști ai secției Teatrul de Revistă Majestic. Refrene celebre ale unor mari artiști italieni ca Toto Cutugno, Al Bano și Romina Power, Ricchi e Poveri, Paolo Conte, Raffaella Carrà și Renato Carosone prind viață pe scenă într-un cadru de coregrafii elaborate și scenete umoristice, garantând o seară de neuitat.

Carmilhan – Corabia Fantomă – Duminică, 7 iulie, ora 11:00 Teatrul de Animație Imaginario vă invită la spectacolul „Carmilhan – Corabia Fantomă”, o poveste emoționantă despre doi frați pescari din Scoția, Caspar și Will, ale căror vieți liniștite sunt date peste cap de descoperirea unei comori pierdute. O căutare care se transformă într-o obsesie și care va testa relația lor frățească, dezvăluind în același timp aspecte complexe ale existenței umane.

Biletele sunt disponibile la Agenția de Bilete a Teatrului „Toma Caragiu” din Ploiești, telefon 0244.522.774 sau online pe www.teatruploiesti.ro. Nu ratați o vară plină de cultură și emoție la Teatrul „Toma Caragiu” din Ploiești!

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews