În dimineața zilei de duminică, a fost descoperit un cadavru în râul Natisone, în apropierea locului unde a avut loc accidentul în care au fost implicați cei trei tineri români/ Identitatea cadavrului nu a fost confirmată oficial încă, dar există presupunerea că ar putea fi Cristian Molnar, în vârstă de 25 de ani, ultimul dintre cei trei implicați în accident care nu fusese găsit până în acel moment!

Scăderea nivelului apei a facilitat recuperarea ultimului trup. Cadavrul tânărului a fost găsit captiv între crengi și stânci, la aproximativ 500 de metri distanță de podul roman din Premariacco.

La fața locului se află pompierii din unitatea de salvare alpină.

Ancheta tehnică inițiată de procurorul Letizia Puppa asupra telefonului mobil al Patriziei Maria Cormos este în curs de desfășurare începând de sâmbătă, la Udine, în laboratorul de informatică criminalistică. Acesta este singurul telefon mobil găsit până în prezent pe malurile râului Natisone.

Se realizează o copie completă a dispozitivului, inclusiv a cartelelor SIM și a memoriei, pentru a evita deteriorarea acestuia și inutilizarea în eventualitatea unui proces, la peste trei săptămâni de la tragicul eveniment.