Argeş: Pompierii au desfășurat o misiune contra cronometru pentru salvarea unui căţel căzut la o adâncime de 12 metri într-o fântână/ Animalul a fost salvat cu succes!

Pompierii argeșeni au intervenit duminică pentru a salva un câine căzut la 12 metri adâncime într-o fântână. Stăpânii, auzind animalul, au cerut ajutor. Câinele a fost scos din apa rece, aproape inert, dar și-a revenit.

Intervenția, realizată de pompierii de la Detașamentul Mioveni, a avut loc în localitatea Pietroșani, unde un cățel a căzut în fântâna din curtea unei gospodării.

„Patrupedul era în apa din fântână, la o adâncime de aproximativ 12 metri, iar starea lui se agrava pe măsură ce timpul trecea, aproape că nici nu se mai auzea. Salvatorii au venit în grabă cu echipamentele necesare și unul dintre pompieri era gata să coboare în fântână după cățelul pe nume Mig. Totul a fost foarte rapid, iar în câteva momente, Mig a fost adus la suprafață, aproape inert după timpul petrecut în apa rece din fântână, însă a început să își revină, arătând că este puternic,” au scris reprezentanții ISU Argeș pe Facebook.

Nu se știe cum a ajuns câinele să cadă în fântână și nici cât timp a stat acolo.