Caz incredibil in Ploiesti! O femeie a fost la un pas sa dea foc primariei.  Aceasta a intrat in institutie, a aruncat cu benzina pe podea si a amenintat ca da foc. Ca sa nu se ajunga la o tragedie, a fost rapid mobilizata de politisti. Motivul pentru care femeia a recurs la gestul extrem este ca nu i-a fost acordata o locuinta sociala, pentru care inaintase cerere la primarie.

Motivul pentru care femeia, de 49 de sni, a decis sa recurga la gestul extrem este legat de o locuinta sociala, despre care spune aceasta nu i-ar fi fost acordata in urma solicitarilor facute catre reprezentantii municipalitatii.

S-a intamplat chiar ziua in amiaza mare, cand femeia  a patruns in imobilul Primariei Ploiesti, pe la intrare unde isi desfasoara activitatea Administratia Serviciilor Sociale Comunitare. Avea la ea o sticla de 500 ml pe care o umpluse cu o substanta inflamabila. Fara sa stea prea mult pe ganduri a turnat lichidul pe jos si i-a amenintat pe toti cei prezenti ca va da foc. Doar o minune a facut ca politistii locali care asigura paza in institutie sa reuseasca rapid s-o imobilizeze pe femeie si sa ii ia din mana bricheta pe care intentioneaza sa o foloseasca. Surse apropiate anchetei spun faptul ca femeia ar avea probleme psihice. Dupa ce a fost imobilizata a fost chemat un echipaj de politie care a condus-o pe femeie la audieri.

In cauza a fost intocmit un dosar in care se cerceteaza fapte de tentativa la distrugere.

By Costin