Iubitorii de sport sunt invitati sa participle la prima ediție a Crosului „Bucuria alergării cu Invictus”. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 22 iunie, începând cu ora 08.30, în Parcul Municipal Vest din Ploiești.

Crosul Bucuria Alergării, ajuns la prima ediție, este găzduit de Invictus Romania și Fundatia Judeteana pentru Tineret Prahova . Evenimentul va avea loc  în Parcul Municipal Ploiesti Vest, pe 22 iunie și începe la ora 9 cu o cursa numita Ploiești Capitala Tineretului, de 5 km și Crosul Bucuria alergării cu Invictus, 10 km. Apoi, va avea loc Alergarea Eroilor Invictus, urmată de Cursa Bucurie, de 600 m, pentru copii 7-10 ani, Cursa Junior și Cursa Licean.

 Tinerii vor fi în centrul atenției, iar alături de ei, sunt invitați toți pasionații de alergare și voie bună.

La eveniment vor fi prezenți și INVICTUȘII – militari răniți sau care s-au îmbolnăvit în urma participării la acțiuni militare, misiuni și operații și care, cu ajutorul sportului, au reușit să meargă mai departe.
 Pe toată perioada evenimentului vor fi ateliere Invictus România: Tir cu arcul, Canotaj la ergometru, Ciclism și handbike, Atelier de prim-ajutor.

By Costin