Doi indivizi au dat atacul la pont. Au furat dintr-o masina din Campina o suma imensa de bani. Se pare ca au filat mai intai totul. Si nu este primul caz in care au actionat. La un alt autoturism au montat un dispozitiv de localizare, urmarindu-l astfel   pe raza mai multor județe.

În acest dosar, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au făcut, marți, trei percheziții în municipiul București și în județul Ilfov.

Intrați pe fir, anchetatotorii au stabilit că, în noaptea de 18 spre 19 ianuarie, persoanele bănuite ar fi sustras dintr-un autoturism aproximativ 50.000 de lei. Se întâmpla la Câmpina. Aceleași persoane ar mai fi încercat să sustragă, în perioada decembrie 2023 – ianuarie 2024, mai multe bunuri dintr-un alt autoturism, pe care l-ar fi urmărit pe raza mai multor județe, folosind un dispozitiv de localizare.

2 persoane au fost conduse la sediul unității de poliție pentru audieri. Cercetările se fac pentru furt calificat și tentativă la furt calificat.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *