???????????????????????????????? ???????????????????????? ???????? ???????????????????????????????????????? ???????????????????? – ????????????????????: ???????? ???????????????????? ???? ????????????????????!

Un accident rutier s-a produs în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 1:30, pe autostrada A1, la km 298, pe direcția Sibiu-Sebeș.

Un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina într-un camion parcat regulamentar.

Potrivit IPJ Alba, pe 19 iunie 2024, în jurul orei 01:32, polițiștii rutieri din cadrul Biroului Autostrăzi au fost alertați cu privire la un accident rutier produs pe A1, km 297, pe sensul de mers Sibiu-Sebeș. Un autovehicul a intrat în coliziune cu un camion parcat regulamentar.

La locul incidentului au intervenit și pompierii din cadrul Secției Sebeș cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, echipajul de descarcerare și două ambulanțe SAJ pentru acordarea primului ajutor și descarcerare.

Când forțele de intervenție au ajuns, au găsit un autoturism strivit, în care se afla o persoană cu leziuni incompatibile cu viața, respectiv conducătorul auto, care era singur în mașină. Acesta era un tânăr de 22 de ani din Hunedoara.