Fostul director SRI, Eduard Hellvig, a declarat că „Babasha a avut cel mai sincer discurs politic dintre toți interpreții săptămânii,” într-o postare pe platforma X

Chris Martin s-a declarat „șocat și trist” că publicului nu i-a plăcut ce i-a plăcut lui, exprimându-se nesportiv pe stadion. Deși Martin a avut un show bazat pe toleranță și incluziune, a criticat tocmai ce promova – libertatea de a avea preferințe și de a le exprima public.

La alegeri, avem un scrutin cu sumă nulă: toți au câștigat. Unii au câștigat pentru că nu au pierdut tot, alții pentru că adversarii lor nu au câștigat. Pe unii câștigul îi încurcă, fiind nevoiți să continue să câștige, iar alții au câștigat pentru că nu au participat.

În turul doi al concertului lui Martin, publicul, educat cu o zi înainte, nu a mai huiduit. Toți au aprins brățările și au cântat „Sky Full of Stars„. Până în septembrie, sau noiembrie, ori decembrie, la cererea publicului.

P.S.1 Am auzit cu această ocazie de Babasha. Mi se pare că a avut cel mai sincer discurs politic dintre toți interpreții săptămânii. P.S. 2 Îl felicit pe fostul meu coleg, George Tuță. La cum îl știu, va fi un primar bun și încăpățânat. Dar despre asta, voi scrie separat,” este mesajul transmis de Eduard Hellvig.

P.S. 2 Îl felicit pe fostul meu coleg, George Tuță. La cum îl știu, va fi un primar bun și încăpățânat. Dar despre asta, voi scrie separat,” este mesajul transmis de Eduard Hellvig.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *