temperaturi Început de toamnă perfectă

Prognoza meteo pentru România: Până duminică, vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi în cea mai mare parte a țării

Prognoza meteo pentru duminică

România:

  • Sud-vest, sud și sud-est: Vreme călduroasă, cer predominant senin.
  • Restul țării: Cer variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara. Averse și descărcări electrice local în Crișana, Maramureș, pe arii restrânse în Transilvania și la munte, izolat în Banat și nordul Moldovei. Posibile condiții de grindină, cu cantități de apă de 15-20 l/mp în extremitatea de nord-vest. Vânt slab și moderat, cu intensificări scurte în timpul ploilor.
  • Temperaturi: Maxime între 25 și 32 de grade, minime între 8 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 21 de grade pe litoral.

La munte:

  • Vreme caldă, cer variabil cu înnorări accentuate după-amiaza și seara. Averse și descărcări electrice local în Munții Apuseni și pe arii restrânse în restul zonei. Posibile condiții de grindină. Vânt slab și moderat, cu intensificări scurte în timpul ploilor.

Pe litoral:

  • Vreme frumoasă și în încălzire. Cer senin, vânt slab și moderat. Temperaturile maxime între 26 și 29 de grade, minime între 19 și 21 de grade. Temperatura apei mării între 17 și 22 de grade.

Europa:

  • Nord, nord-vest, vest, est și centrul Europei: Înnorări temporar accentuate, ploi și izolat cantități de apă însemnate.
  • Restul continentului: Vreme predominant frumoasă, cu fenomene izolate. Vânt intens în nordul și vestul continentului, local în celelalte regiuni. Temperaturi în ușoară creștere în sud-vest, central-estic, estic și sudic, neschimbate în rest.

Această prognoză oferă o imagine detaliată a condițiilor meteo pentru diverse regiuni și subliniază principalele fenomene așteptate în România și Europa pentru ziua de duminică.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *