Două fetițe de 5 și 7 ani din localitatea bihoreană Luncșoara au ajuns la spital joi, după ce au căzut prin tavanul de rigips al podului unei case aflate în renovare!

Accidentul a fost semnalat prin numărul de urgență 112 în jurul prânzului, conform unei informări transmise joi de purtătorul de cuvânt al ISU Crișana, locotenent colonel Camelia Roșca. Cele două fetițe, care sunt verișoare, se jucau în podul unei case aflate în renovare, care nu era podit, iar o porțiune din tavanul de rigips a cedat sub greutatea lor. Cele două copile s-au prăbușit de la o înălțime de 2,5 metri.

„Una dintre fetițe, în vârstă de 7 ani, a fost găsită în stare de inconștiență”, se arată în comunicatul ISU Crișana.

La fața locului au fost trimiși pompieri militari cu o ambulanță SMURD și o autospecială de intervenție, precum și elicopterul SMURD.

„Ajunse la fața locului, echipajul medical al elicopterului SMURD și echipajul de pompieri militari paramedici au acordat îngrijirile necesare celor două micuțe, iar ulterior, fetița de 7 ani, aflată în stare de inconștiență, a fost transportată cu elicopterul la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Bihor”, se mai arată în comunicat.

Fetița a suferit un traumatism cranian și multiple alte leziuni. Verișoara ei de 5 ani, care a suferit un traumatism, a fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe (CPU) din Spitalul Clinic Municipal „Dr. Gavril Curteanu” Oradea.

Anchetă pentru vătămare corporală din culpă Reprezentanții Poliției Bihor susțin că în acest caz se desfășoară o anchetă pentru vătămare corporală din culpă. „Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea exactă a cauzei și împrejurărilor producerii nefericitului eveniment”, a transmis ofițerul de presă al Poliției Bihor, Alin Laza.

Ancheta este coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *