La data de 5 iunie 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, în colaborare cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești, au investigat activitatea infracțională a unui bărbat suspectat de trafic de droguri de risc și de mare risc, precum și deținerea ilegală de droguri de risc și de mare risc pentru consum propriu!

Din probatoriul administrat în cauză a reieșit că, în perioada 2022 – februarie 2024, acesta ar fi deținut, oferit cu titlu gratuit și comercializat în mod repetat droguri de risc (canabis) și de mare risc (comprimate ecstasy) către consumatori, inclusiv minori, din județul Prahova.

De asemenea, în același interval de timp, persoana în cauză ar fi deținut pentru consum propriu, fără drept, diverse cantități de droguri de risc și de mare risc (canabis, cocaină, MDMA, ketamină, ciuperci halucinogene).

La data de 5 iunie a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, iar astăzi, 6 iunie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Menționăm că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *