Oamenii care au adus Dambovitei un plus valoare prin munca lor au fost premiati, luni seara, in cadrul Galei de Excelenta a judetului Dambovita. Evenimentul a fost organizat de autortitatile judetene la Cinematograful „Independența”.

Excelența a fost celebrată la Cinematograful „Independența” din Târgoviște în cadrul unei gale organizată în cadrul Zilelor Județului Dâmbovița. Au fost premiați cei care au reprezentat și reprezintă cu cinste județul.  Printre ei, Florin Emil Badea, recunoscut pentru activitatea sa corală de prestigiu, Maria Tufeanu, carieră dedicată cercetării la Institutul de Etnografie și Folclor „Constantin Brăiloiu”, tenorul Vlad Miriță,  Ansamblul Folcloric „Bulgărașii” sau profesorul Petre-Gheorghe Bârlea, istoric literar, eseist, lingvist și publicist.

Au mai fost premiați Alexandra Ioana Vasilica, medaliată cu aur la Campionatul European de Karate Shito-Ryu sau Gheorghe Deaconescu, un om dedicat muntelui, cu sute de acțiuni de salvare a celor aflați în pericol.  Vlad Miriță a încântat publicul.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *