Peste 8000 de persoane, intre care mai bine de 3000 de copii au luat parte sambata, la prima editie a evenimentului sportiv, “Ziua Micilor Campioni”, desfasurat pe Stadionul Ilie Oana, din Ploiesti. Zeci de cluburi sportive, pe diferite discipline, reprezentanti ai politistilor si jandarmilor prahoveni, dar si Fundatia pentru Smurd, au derulat ateliere interactive, la care copii au putut sa ia parte. In zona centrala s-au desfasurat mai multe competitii, in urma carora castigatorii au fost premiati. Intre invitatii speciali s-au numarat presedinta Agentiei Nationale pentru Sport, Elisabeta Lipă, dar si maestrul emerit de box, Titi Tudor. Momentul mult asteptat a fost concertul artistei Iuliana Beregoi.

Evenimentul a debutat cu un moment inedit. 100 de porumbei voiajori au zburat catre inaltul cerului, cu ajutorul Clubului Sportiv „Ambiția Mădălin”. In acest fel presedintele Madalin Tanase a vrut sa marcheze momentul centenarului Clubului Petrolul. Apoi miile de participanti au luat cu asalt atelierele sportive, dar si cele ale inspectoratelor judetene de jandarmi si politisti, care le-au prezentat vizitatorilor tehnica de interventie.

In zona centrala s-au desfasurat mai multe competitii, in urma carora castigatorii au fost premiati.

Intre invitatii speciali s-au numarat presedinta Agentiei Nationale pentru Sport, Elisabeta Lipă, dar si maestrul emerit de box, Titi Tudor.

Momentul mult asteptat de cei mici a fost concertul artistei Iuliana Beregoi.

Activitatile au continuat pana la ora 16.00, cand a avut loc si festivitatea de premiere a micilor campioni, care au concurat la competitia de pe terenul de fotbal.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *