Inscrierile la concursul de admitere la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiesti se fac online in intervalul 1-23 iulie. Sunt disponibile 1000 de locuri fara taxa, la licenta.

Reprezentanții UPG Ploiești au început pregătirile pentru admiterea de anul acesta. Singura universitate de stat din Prahova are cinci facultăți.

Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești a făcut deja publice calendarul de înscrieri la concursul de admitere și numărul de locuri disponibile.

În prima etapă, înscrierile se fac în intervalul 1 – 23 iulie, pe platforma online a univeristății. În cazurile excepționale în care candidatul nu dispune de conexiune la internet, mijloace necesare de scanare și încărcare a documentelor, înscrierea se poate face și fizic.

Taxa de înscriere este de 100 de lei pentru fiecare specializare aleasă. Pe lângă cele 1000 de locuri bugetate, la UPG Ploiești, vor fi disponibile și aproximativ 1300 de locuri cu taxă. Cei admiși pe unul dintre aceste locuri vor plăti o taxă anuală de școlarizare de 3400 de lei sau 3000 de lei dacă fac plata integral la început de an univeristar.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *