Muzeul ”Ion Luca Caragiale”, secție a Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Prahova, va găzdui în perioada 25-26 ianuarie 2025 cea de-a XXVII-a ediție a Concursului Național de interpretare artistică a personajelor caragialiene intitulat ”Caragiale, contemporanul nostru”.

Participanții sunt invitați să se înscrie până în data de 15 decembrie 2024, trimitând materialele filmate la adresa de e-mail muzeulcaragiale@yahoo.com, utilizând aplicația WeTransfer. Toate documentele necesare înscrierii sunt disponibile pe site-ul Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Prahova.

Evenimentul își propune să celebreze moștenirea culturală a lui Ion Luca Caragiale, oferind artiștilor și interpretelor o platformă pentru a-și demonstra talentul și creativitatea în interpretarea personajelor caragialiene.

Concursul este deschis tuturor celor pasionați de artă și interpretare, indiferent de vârstă sau experiență. Prin intermediul acestui concurs, Muzeul ”Ion Luca Caragiale” își propune să promoveze și să susțină tradiția artistică și culturală a operei lui Caragiale în rândul publicului larg.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *