{"remix_data":[],"remix_entry_point":"challenges","source_tags":["local"],"origin":"unknown","total_draw_time":0,"total_draw_actions":0,"layers_used":0,"brushes_used":0,"photos_added":0,"total_editor_actions":[],"tools_used":{"addons":1,"transform":1},"is_sticker":false,"edited_since_last_sticker_save":true,"containsFTESticker":false}

Jandarmii dâmbovițeni vor asigura măsurile de ordine publică la meciul dintre ACS Urban Titu și ACS Recolta Gura Șuții, care va avea loc sâmbătă, 1 iunie, pe stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște. Finala județeană a Cupei României va începe la ora 14:00, iar măsurile de securitate vor fi asigurate pentru a garanta desfășurarea evenimentului în condiții de siguranță și fairplay.

Spectatorii vor putea intra în stadion începând cu ora 12:00, pe baza biletelor gratuite distribuite la casa de bilete. Accesul și supravegherea în interiorul arenei sportive vor fi gestionate de agenții societății de pază și protecție, contractată de organizatori.

Pentru a preveni orice incidente, în conformitate cu Legea nr. 4 din 2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor sportive, participanții vor fi supuși unor controale corporale pentru a împiedica introducerea în stadion a materialelor sau obiectelor periculoase. Spectatorii aflați în stare de ebrietate sau cei care comit acte de dezordine vor fi interziși din stadion și pot fi sancționați contravențional.

Se interzice introducerea băuturilor alcoolice, materialelor pirotehnice și a altor obiecte periculoase în stadion. Pentru buna desfășurare a evenimentului, se recomandă spectatorilor:

  • Să ajungă din timp la stadion, pentru a evita aglomerările la punctele de acces.
  • Să manifeste răbdare pe durata verificărilor de securitate și la ieșirea din stadion după meci.
  • Să supravegheze atent copiii.
  • Să respecte indicațiile agenților de securitate.

Jandarmeria dâmbovițeană încurajează spectatorii să nu se implice în incidente și să dea dovadă de spirit de fairplay. Orice formă de violență verbală sau fizică trebuie evitată pentru a nu tulbura ordinea și liniștea publică.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *