Kate Middleton, care a dezvăluit în martie că luptă cu cancerul, va rămâne departe de viața publică pentru o perioadă/Prințesa în vârstă de 42 de ani nu va participa la parada soldaților din 8 iunie, conform anunțului făcut pe site-ul armatei britanice!

Kate Middleton, care deține gradul de colonel în cadrul Gărzilor Irlandeze, era programată să participe la acest eveniment, care va avea loc la Londra cu o săptămână înainte de ceremoniile Trooping the Colour, dedicate sărbătoririi zilei de naștere a suveranului (chiar dacă aceasta cade în noiembrie).

Ea va fi înlocuită de generalul-locotenent James Bucknall. Prințesa de Wales nu a mai apărut în public de la slujba de Crăciun. După o lungă ședere în spital, ea a dezvăluit în martie că se luptă cu cancerul, fără a oferi detalii despre natura acestuia, și că a început chimioterapia ca măsură preventivă, descriind această experiență ca fiind un „șoc imens”.

Deși Kate Middleton nu a mai fost văzută în public de la sfârșitul anului trecut, soțul ei, Prințul William, este întrebat cu regularitate despre starea de sănătate a prințesei în timpul călătoriilor sale. De obicei, el răspunde vag că ea este „bine”.

Regele Charles al III-lea, care a fost de asemenea tratat pentru cancer, și-a reluat angajamentele oficiale la 30 aprilie, cu permisiunea medicilor săi.

El va fi prezent în Normandia pe 6 iunie pentru a participa la comemorările „Zilei Z”. Palatul Buckingham a confirmat că el va participa cu adevărat la ceremoniile Trooping the Colour din 15 iunie.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *