Doi adolescenți în vârstă de 14 și 15 ani au fost reținuți pentru 24 de ore după ce au furat o mașină parcată pe o stradă din Constanța/Acești tineri au condus autoturismul pentru o scurtă perioadă, după care l-au abandonat, însă nu înainte de a sustrage mai multe obiecte de valoare din interiorul acestuia!

„La data de 28 mai, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut pentru 24 de ore doi minori, în vârstă de 14 și respectiv 15 ani. Aceștia sunt suspectați de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, furt în scop de folosință și conducere a unui vehicul fără permis de conducere”, au declarat reprezentanții IPJ Constanța.

Cei doi adolescenți sunt suspectați că, în data de 22 mai, au sustras o mașină parcată pe strada I. L. Caragiale din Constanța, iar minorul în vârstă de 14 ani a condus vehiculul pe o distanță de un kilometru. Ulterior, autoturismul a fost abandonat. Cei doi sunt acuzați și de sustragerea mai multor bunuri din interiorul mașinii.

Ei au fost încarcerați în arestul IPJ Constanța, iar anchetatorii au efectuat percheziții la locuințele băieților, unde au recuperat o parte din bunurile furate și cheia mașinii.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *