În curtea unei locuințe din orașul Mihăilești, județul Giurgiu, au fost descoperite 14 kilograme de cocaină îngropate cu o valoare de piață de peste un milion de euro/Procurorii DIICOT au reținut trei traficanți de droguri, dintre care unul a fost anterior condamnat pentru infracțiuni similare!

Conform unui comunicat al DIICOT, în perioada ianuarie – mai 2024, traficanții au deținut și comercializat în mod repetat cantități variate de droguri de risc și mare risc către consumatori din municipiul București și județele Ilfov și Giurgiu.

Miercuri, a fost executat un mandat de percheziție domiciliară în orașul Mihăilești, județul Giurgiu, unde au fost descoperite și ridicate 14 kilograme de cocaină (drog de mare risc) cu o valoare de piață de peste 1.000.000 euro, precum și aproximativ 800 grame de cannabis și rezină de cannabis.

Drogurile au fost găsite îngropate în mai multe locuri din curtea imobilului, porționate în calupuri protejate în straturi de folie și cutii.

În timpul percheziției, au fost ridicate și țigarete confecționate artizanal, mai multe grindere și cântare de mare precizie, obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.

Traficanții vor fi duși la Tribunalul București cu propunerea de arestare preventivă.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *