După 12 ani, celebrul conac din filmul „Singur acasă”, lansat în 1990, a revenit pe piață la un preț de 5,25 de milioane de dolari.

Situată la 671 Lincoln Ave, în eleganta suburbie Winnetka din Chicago, Illinois, Statele Unite, această impresionantă locuință de 9.126 de metri pătrați a fost construită în 1921 și este listată de Kathryn Moore de la Dawn McKenna Group. Descriind proprietatea cu cinci dormitoare și șase băi, ea a fost denumită „o bucată de istorie americană”.

Exteriorul acestei reședințe în stil georgian păstrează exact aspectul său din vremea când micuțul Kevin McCallister (interpretat de Macaulay Culkin) a fost lăsat singur acasă, fără intenție, pentru a se confrunta cu cei doi hoți în Ajunul Crăciunului.

În contrast, interiorul casei a suferit transformări semnificative, creând o nouă atmosferă de lux. Podul întunecat și înfricoșător care îl speria pe Kevin a fost transformat într-o suită spațioasă și luminoasă, dotată acum cu o baie completă și o cadă.

Restul casei a fost și el remodelat în mod substanțial. Camerele compartimentate și vechea bucătărie întunecată cu tapet au fost eliminate. În locul lor, au fost create spații deschise generoase și o bucătărie gourmet cu două insule.

Proprietatea dispune acum de o cameră de zi, un imens „teren de sport” la subsol, o sală de fitness complet utilată și chiar un cinematograf de ultimă generație.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *