spectacole online

Teatrul „Toma Caragiu” din Ploiești a pregătit o serie de producții care vă vor oferi experiențe teatrale de neuitat.

Iată programul

„BIRLIC” – joi, 30 mai, și vineri, 31 mai, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”

O comedie plină de umor despre societatea românească interbelică, „Birlic” oferă o satiră fină care demască viciile, neajunsurile și ipocrizia epocii. Personajele și situațiile prezentate sunt ușor de recunoscut și în contextul actual. Protagonistul, Costache Perjoiu, zis Birlic, un funcționar modest din Fălticeni, este trimis la București pentru a salva o societate aflată în pragul falimentului. În capitală, el descoperă o lume plină de intrigi amoroase, superficialitate și lipsă de principii morale.

„LINIȘTE! SE REPETĂ!” – sâmbătă, 1 iunie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”

Acest spectacol inedit combină commedia dell’arte cu viziunile teatrale contemporane, oferind o perspectivă unică asupra clasicelor povești de iubire. Într-o lume plină de culoare, dragostea și negocierile amuzante dintre părinți aduc împreună domni și domnițe dornice să se căsătorească. Părinții fac tot posibilul pentru a asigura un viitor liniștit copiilor, dar rezultatele sunt adesea surprinzătoare și confuze.

„LA VITA E BELLA” – duminică, 2 iunie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”

Magia și efervescența Italiei sunt aduse pe scenă de artiștii Teatrului de Revistă Majestic, într-un spectacol grandios ce celebrează bucuria de a trăi. Nico, Daniela Răduică, Mădălina Cernat, Romeo Zaharia, George Căpănu și Eduard Stoica interpretează refrene celebre ale unor artiști legendari precum Al Bano și Romina Power, Ricchi e Poveri, Toto Cutugno, Paolo Conte, Raffaella Carrà, Renato Carosone. Spectacolul combină aceste melodii cu coregrafii impresionante și momente umoristice inedite. Reprezentația este Sold Out.

„AMNARUL FERMECAT” – duminică, 2 iunie, ora 11.00, sala Teatrului de Animație Imaginario

Transpunerea scenică a basmului lui Hans Christian Andersen, regizată de Cristian Pepino, „Amnarul Fermecat” ne poartă într-o lume fantastică, unde un soldat simplu și curajos își urmează visul de a duce o viață mai bună. Cu ajutorul unui amnar cu puteri magice, el depășește obstacole, câștigă inima prințesei și se bucură de o existență plină de bogăție și fericire.

Biletele sunt disponibile la Agenția de Bilete a Teatrului „Toma Caragiu” Ploiești, telefon 0244.522.774 sau online, accesând secțiunea Program spectacole de pe site-ul www.teatruploiesti.ro.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *