Compania Tarom va organiza Ziua Porților Deschise pe 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului/Copiii vor avea ocazia să viziteze o aeronavă, având acces inclusiv în cabina de pilotaj/În această zi specială, părinții pot achiziționa gratuit bilete de avion pentru cei mici!

Ziua Porților Deschise va avea loc în incinta Hangarului Tarom și pe platforma din fața acestuia, fiind adresată tuturor celor care doresc să participe, atât copii, cât și adulți. Intrarea va fi liberă, iar copiii și adulții însoțitori sunt așteptați între orele 10:00 și 16:00.

Cei mici vor putea vizita o aeronavă și vor putea face fotografii în interiorul acesteia, inclusiv în cabina de pilotaj.

De asemenea, vor avea ocazia să interacționeze cu piloții, însoțitorii de zbor și inginerii de aviație, care vor fi disponibili să răspundă întrebărilor și curiozităților legate de lumea aviației și să se fotografieze împreună cu ei.

În plus, de Ziua Internațională a Copilului, copiii cu vârsta de până la 11 ani vor primi bilete de avion gratuite pentru orice perioadă de călătorie achiziționate pentru ei în data de 1 iunie 2024, cu condiția să călătorească însoțiți de un adult.

Totodată, în aceeași zi, compania TAROM va amenaja un ghișeu special, destinat să faciliteze interacțiunea copiilor cu agenții pentru efectuarea check-in-ului.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *