DORU NICA / MEDIAFAX FOTO

Tragedie în Sibiu: O femeie de 30 de ani, internată la Spitalul Clinic de Psihiatrie din Sibiu pentru a patra oară, a murit după ce și-a luat viața!

Tânăra a fost adusă de poliție la Spitalul de Psihiatrie pe 16 mai și internată fără consimțământul ei, dar cu acordul judecătorilor.

„A fost adusă de urgență de Poliție și SMURD de la domiciliu pentru un consult de specialitate la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda” Sibiu, din cauza stării agitate pe fondul consumului de alcool. A fost reținută cu forme de internare nevoluntară pe Secția Psihiatrie II, Judecătoria Sibiu confirmând solicitarea de internare nevoluntară”, au transmis reprezentanții spitalului pentru Turnul Sfatului.

Tânăra urma tratament medicamentos, dar la aproximativ o săptămână după internare, personalul a găsit-o inconștientă într-o baie, după ce a încercat să se spânzure. Ea știa că baia era singurul loc nesupravegheat video unde își putea duce la capăt planul extrem.

Deși a fost resuscitată, tânăra a murit în aceeași zi la spital. Anterior internării, femeia amenințase că își va lua viața.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *