Seria evenimentelor dedicate Centenarului va fi deschisă de un adevărat festival al fotbalului juvenil. Opt dintre cele mai bune echipe de juniori din România își vor da întâlnire pe „Ilie Oană”, în weekend-ul 24-26 mai, tot atunci urmând să se desfășoare la Strejnic, dar și la Ploiești, un turneu dedicat formațiilor din Prahova.

Reunite sub umbrela „Trofeului Ilie Oană”, ediția 1, cele două întreceri sunt rezervate categoriei de vârstă „U12”. Dinamo București, CSA Steaua București, Rapid București, FCU 1948 Craiova, FC Argeș, UTA Arad, CFR Cluj și FC Petrolul Ploiești sunt formațiile care se vor lupta pentru trofeu în turneul ce se va desfășura, integral, pe arena „Ilie Oană”. Vor fi amenajate două terenuri, pe lățimea suprafaței de joc oficiale, fiecare echipă va alinia 9 jucători, iar meciurile se vor întinde pe durata a două reprize de câte 20 de minute fiecare.

Vineri seară, în jurul orei 19.00, spectatorii prezenți pe „Ilie Oană” vor putea asista la parada participantelor, toate echipele prezente la această întrecere urmând să defileze prin fața tribunelor, cu câte un steag având insemnele clubului pe care îl reprezintă.

În paralel, tot vineri va debuta, la Strejnic, turneul rezervat echipelor din județ.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *