Pentru blejoieni urmeaza un meci de foc contra dinamvostilor de la CS. Echipa prahoveana are nevoie de 1 punct in ultima etapa, pentru a se califica in runda semifinala a barajului de promovare in Liga 2.

Formatia antrenata de Razvan Vlad primeste vizita liderului in ultima etapa a seriei a 4a din Liga 3a, CS Dinamo. Bucurestenii, deja calificati in runda semifinala a barajului de promovare, au cedat in ultimul meci cu Popesti Leordeni.  Blejoienii au nevoie doar de un egal pentru a isi asigura locul la baraj, in cazul in care elevii lui Andrei Cristea iau cele 3 puncte din confruntarea cu SCM Dunarea Giurgiu.

Daca prahovenii vor reusi sa isi consolideze pozitia secunda vor infrunta liderul seriei 3 , CS Afumati, formatie care a inregistrat o singura infrangere in sezonul regulat, iar in play-off a defilat, cu 7 victorii si un singur egal. Dupa dubla mansa cu afumatenii, Lambru & co. vor intalni castigatoarea dintre CS Dinamo si Dunarea Calarasi in runda finala a barajului pentru promovarea in Liga 2. 

Ar fi al doilea an consecutiv in care Blejoiul ajunge la baraj. In sezonul precedent, prahovenii au fost eliminati dupa thrillerul cu ACS Viitorul Daesti, 9-6 la general in favoarea echipei valcene.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *