Buzăul găzduiește cea de-a șaptea ediție a Concursului de Explorare Urbană. ​Societatea Exploratorilor alături de Primăria Municipiului Buzău și Centrul Cultural și Educațional ,,Alexandru Marghiloman” provoacă iubitorii de aventură de orice vârstă, nu numai buzoieni, la o nouă vânătoare de comori pe străzile și prin parcurile Buzăului. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 18 mai, începând cu orele 08:30.

Startul concursului de Explorare Urbană se va da în centrul orașului Buzău, pe Platoul Dacia însă până atunci, iubitorii de aventură și mișcare în aer liber sunt așteptați să se înscrie în competiție. 

Nu există limită de vârstă, ci doar câteva reguli care trebuie respectate la formarea echipelor. Pentru prima dată concurenții vor avea o hartă profesională de ORIENTARE cu ajutorul căreia vor descoperi stațiile electronice așezate în unele puncte din zona adiacentă a Palatului Comunal Buzău.

Se va concura pe trei categorii însa va fi și o a patra categorie premiată după cum urmează:

• Family – echipe formate din cel puțin un copil de maxim 14 ani și cel puțin un membru peste 18 ani;

• Open – echipe formate din fete, băieți sau mixte cu cel puțin un membru peste 18 ani;

• Liceeni – echipe formate din fete, băieți sau mixte;

• LICEE – vor puncta cele mai performante trei echipe ale fiecarui liceu în parte.

​Fiecare echipă va fi alcătuită din trei membri care trebuie să aibă obligatoriu asupra lor un instrument de scris și cel puțin un smartphone.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *