CS Blejoi a reusit sa obtina doar un egal din intalnirea cu Dunarea Giurgiu si va lupta in ultima etapa cu CS Dinamo pentru accederea la baraj.

Prima repriza le-a apartinut blejoienilor, acestia reusind sa intre la vestiare cu un avantaj minim, gratie golului marcat de Dragos Manescu in minutul 15. Desi scorul putea fi 3-0, elevii lui Razvan Vlad nu au reusit sa fructifice ocaziile clare de gol si in a partea secunda s-au vazut condusi, cu doua goluri marcate in doar 10 minute: Constantinescu si Serbanescu, in minutele 48, respectiv 58 .

Prahovenii au incercat sa reintre in joc si sa forteze egalarea. Cu fiecare minut care trecea, terenul s-a inclinat in favoarea blejoienilor, inmultindu-se cornerele si ocaziile care aveau sa prevesteasca un gol inevitabil. In urma  unui contact clar in careu, centralul Valentin Naidin dicteaza lovitura de la 11m, iar Tolea transforma si inchide tabela in minutul 93.

Cu un punct obtinut pe teren propriu, CS Blejoi are nevoie de o victorie in  ultima etapa cu CS Dinamo pentru a putea merge la barajul de promovare in Liga 2.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *