Fot: cancan.ro

Începând de vineri, 17 mai, circulația mai multor trenuri va fi afectată de lucrările programate pentru reparații și întreținere la infrastructura feroviară din județul Prahova . În acest sens, anumite trenuri care circulă pe ruta Ploiești Sud-Măneciu vor fi anulate. Aceste lucrări sunt programate pentru a îmbunătăți condițiile de siguranță și confort pentru călători.

Conform informațiilor furnizate de TFC Călători, societatea care operează pe acest traseu, sunt cateva trenuri care vor fi anulate sau modificate în perioada desfășurării lucrărilor.

Vineri, 17 Mai:

  • Trenul 10257 pe ruta Teișani-Măneciu va fi anulat. Totuși, acesta va circula normal pe ruta Ploiești Sud-Teișani.

Sâmbătă, 18 Mai:

  • Trenurile pe relația Teișani-Măneciu și retur vor fi anulate. Acestea vor circula normal pe ruta Teișani-Ploiești Sud și retur.

Trenul 10257 va circula normal pe întreaga sa rută.

Aceste ajustări temporare au fost planificate pentru a minimiza disconfortul călătorilor și pentru a asigura buna desfășurare a lucrărilor de modernizare a infrastructurii feroviare. Pentru orice informații suplimentare și actualizări referitoare la programul trenurilor, călătorii sunt sfătuiți să consulte site-ul oficial al operatorului feroviar sau să contacteze centrul de informare și relații cu publicul.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *