Polițiști din Câmpina au reușit identificarea și reținerea bărbatului de 46 de ani din comuna Gura Vitioarei, suspectat de săvârșirea unei tâlhării calificate.

Conform informațiilor preliminare, incidentul a avut loc în noaptea de 7 spre 8 mai a.c., când suspectul și un alt bărbat au transportat cu un autoturism un alt individ, în vârstă de 51 de ani, domiciliat în județul Neamț, din municipiul Ploiești în municipiul Câmpina. La sosire, suspectul ar fi smuls portofelul victimei din mână, sustrăgând 630 de euro și 500 de lei. Portofelul ar fi fost ulterior aruncat pe stradă, în apropierea locului unde victima a coborât din autoturism.

În urma investigațiilor, suspectul a fost condus la sediul poliției pentru audieri, unde a restituit o parte din suma sustrasă victimei. În urma probatoriului adunat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat astăzi unității de parchet competente cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Poliția continuă cercetările în acest caz, suspectul fiind acum acuzat de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *