În ultimele zile, polițiștii dâmbovițeni au fost nevoiți să intervină în mai multe situații în care conducătorii auto au încălcat grav regulile de circulație, punând în pericol siguranța pe drumurile publice.

La data de 9 mai, în comuna Dărmănești, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 72 de ani, din localitate. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 0,79 mg/l în aerul expirat. Concomitent, în localitatea Croitoru, un alt bărbat, în vârstă de 46 de ani, din Chiajna, a fost depistat conducând sub influența băuturilor alcoolice, prezentând o alcoolemie de 0,55 mg/l.

Ambii conducători auto au fost conduși la spital pentru recoltarea de probe biologice, iar împotriva lor au fost întocmite dosare penale pentru conducerea sub influența alcoolului.

Într-un alt incident, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au intervenit pe drumul național 71, unde au depistat un bărbat de 54 de ani, din Răcari, conducând un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În această situație, s-a întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *