Intre zecile de acuze aduse de catre consilierii liberali si social-democrati, la ultima sedinta extraordinara, de indata, de la CJ Prahova, unul dintre alesi a facut o afirmatie care ar putea ridica semne de intrebare cu privire la subventionarea pe viitor a gigacaloriei, la Ploiesti. O afirmatie in acest sens a venit din partea liberalului, Eugen Ionica.

De la afirmatia facuta de catre Andrei Volosevici, primarul Ploiestiului, cu privire la lipsa de sprijin a Consiliului Judetean Prahova pentru asigurarea in bune conditii a agentului termic in municipiu, in cadrul ultimei intalniri a consilierilor judeteni, a venit si reactia liberalului, Eugen Ionica.

Imediat dupa afirmatia consilierului judetean, primarul Andrei Volosevici a tras o concuzie ce poate ingrijora ploiestenii care locuiesc la bloc si se folosesc sistemul centralizat de termoficare.

Edilul municipiului, Andrei Volosevici, este de parere ca o astfel de propunere, care sa vizeze o crestere a tarifului platit de ploiestenii care locuiesc la bloc ar impovara din punct de vedere financiar zeci de mii de familii din municipiu. 

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *