Maratonul Vinului de la Urlati a adunat si anul acesta sute de ciclisti de toate varstele. Cursele s-au desfasurat printre dealurile, podgoriile si cramele din zona. Maratonul are si un scop caritabil. O parte din incasarile obtinute sunt donate unei fundatii.

Ajuns la cea de-a 12-a ediție, Maratonul Vinului, primul concurs Mountain Bike cu scop caritabil din România a avut un număr impresionant de participanți și anul acesta.

Competiția se desfășoară anual  în localitatea Urlaţi din judeţul Prahova, printre dealurile, podgoriile şi cramele din zonă. Au fost curse atât pentru adulți, cât și pentru copii. Pe lângă cele două trasee clasice de 31km şi 51km, reactivate anul trecut după o perioadă de absență, participanţii au putut  opta şi pentru traseul bine cunoscut de 18km, recomandat cicliştilor mai puţin experimentaţi. Cei mai mici dintre concurenți  au avut un traseu de aproximativ  4 km, special amenajat în împrejurimile orasului Urlaţi şi prin gradina conacului Bellu. Încă din primul an, Maratonul Vinului a dorit să îmbine promovarea ciclismului ca stil de viaţă sănătos şi ecologic cu acţiunea caritabilă, donând o parte din încasările obţinute în urma evenimentului, Fundatiei Bucuria Ajutorului din Urlați.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *