Un adolescent a fost reținut după ce a înjunghiat un elev în curtea unui liceu!

Un adolescent în vârstă de 15 ani a fost reținut aseară sub acuzația de înjunghiere a unui elev de la o școală din Sectorul 6 al Capitalei.

Incidentul a avut loc la Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu” din Sectorul 6 al Capitalei. Potrivit Poliției Capitalei, tânărul în vârstă de 15 ani, suspectat de comiterea acestui act, a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat magistraților cu propunerea legală.

Cercetările sunt desfășurate de către polițiștii din cadrul Secției 21, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6. Adolescentul este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Un elev de la Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu” a fost agresat miercuri de către trei indivizi necunoscuți, care au escaladat gardul unității de învățământ.

Din primele investigații s-a stabilit că victima, în vârstă de 16 ani, ar fi fost implicată într-un conflict spontan cu patru minori din afara școlii.

Ulterior, victima ar fi fost agresată fizic de către unul dintre acești minori, cu un obiect tăietor-înțepător. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical care i-a acordat primele îngrijiri medicale, iar elevul a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Polițiștii au identificat la scurt timp cei trei minori implicați în incident, iar cu sprijinul jandarmilor, au fost identificați și autorii, inclusiv adolescentul de 15 ani, care a fost ulterior reținut.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *