Vineri, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au solicitat instanței arestarea preventivă a lui Dan Ilie Morega, fostul prefect de Gorj, în legătură cu un incident rutier în care acesta a condus un autoturism pe o stradă din Târgu Jiu, având permisul de conducere retras din motive medicale și fiind sub control judiciar!

Judecătoria Sectorului 1 nu a stabilit încă data la care va fi soluționată cererea procurorilor. Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Gorj a informat vineri că, la data de 21 martie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgu Jiu s-au autosesizat în legătură cu un incident rutier în care un bărbat în vârstă de 78 de ani, din Târgu Jiu, a fost implicat în timp ce conducea un autoturism pe strada Fântânii din municipiu, incident soldat cu pagube materiale.

După efectuarea verificărilor, s-a constatat că bărbatul avea permisul de conducere retras începând cu data de 6 februarie 2024. În urma acestor constatări, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere a fost retras, conform informațiilor furnizate de către IPJ Gorj.

Mai apoi, Dan Ilie Morega a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, după ce a fost surprins în Capitală conducând fără a deține permis de conducere.

Conform unui comunicat emis de către Parchet, Dan Ilie Morega este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *