băieţi deştepti sursă foto Realitatea de Arges

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au efectuat două percheziții domiciliare la locuințele a doi bărbați din oraș, cu vârstele de 52 și 57 de ani. Aceștia sunt suspectați de comiterea unor infracțiuni grave, precum furt calificat și tâlhărie calificată, la începutul acestei luni.

În urma investigațiilor, s-a constatat că unul dintre cei doi indivizi ar fi intrat într-o locuință din comuna Blejoi la data de 5 martie, de unde ar fi furat mai multe bunuri. Ulterior, la data de 8 martie, același bărbat ar fi pătruns într-o altă locuință din Ploiești, încercând să sustragă alte bunuri, iar în procesul acesta, ar fi recurgat la acte de violență asupra unui martor care l-a surprins.

Din cele două locuințe au fost furate diverse bunuri, inclusiv bijuterii, parfumuri și sume de bani, generând un prejudiciu de aproximativ 69.000 de lei.

Cei doi suspecți au fost conduși la sediul poliției pentru audieri, iar în funcție de probele adunate, vor fi luate măsurile legale corespunzătoare. Operațiunile au beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și a Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *