Îndrăgitul cântăreț de manele, Florin Salam, se află în centrul atenției publicului și al autorităților, fiind implicat într-un dosar de înșelăciune. Acesta a fost ridicat joi dimineață de la domiciliu și dus la audieri la Secția 2 Poliție din Capitală.

Potrivit informațiilor disponibile, Salam este suspectat că ar fi încasat sume considerabile de bani în avans de la trei persoane, promițând să susțină diferite evenimente, însă nu s-a prezentat la acestea și nici nu a returnat banii primiți. Plângerile împotriva sa au fost depuse în diverse perioade, inclusiv pe 12 aprilie 2023, 16 ianuarie 2024 și 21 februarie 2024.

În paralel cu audierile la Poliție, au avut loc și trei percheziții la domiciliul lui Florin Salam și la alte locații conexe. Alte două persoane sunt implicate în acest caz și sunt cercetate alături de celebrul artist.

Această nu este prima dată când Florin Salam se confruntă cu acuzații de înșelăciune. În trecut, un bărbat din Târgoviște a depus o plângere penală împotriva sa, susținând că a fost înșelat cu o sumă considerabilă de bani.

Modul de operare al artistului în acest caz presupune încheierea unor înțelegeri verbale cu diverse persoane, care îi plătesc sume în avans pentru servicii muzicale ce nu sunt ulterior onorate conform acordului inițial.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *