fantomaEvaziune fiscală uriaşă

Polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au efectuat ieri o acțiune, reușind să depisteze și să rețină pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 52 de ani, din municipiul Ploiești, bănuit de comiterea infracțiunii de înșelăciune.

Conform investigațiilor, la data de 12 decembrie 2023, suspectul, alături de alte persoane din familie, ar fi pus în aplicare un plan de inducere în eroare a angajaților unei societăți comerciale din Ploiești, specializată în vânzarea de electronice și electrocasnice. Prin această acțiune, aceștia ar fi reușit să sustragă un televizor, provocând un prejudiciu de aproximativ 1.600 de lei.

După o amplă investigație desfășurată de polițiștii Secției nr.4, la data de 20 februarie, au fost efectuate trei percheziții domiciliare la locuințele bănuitului, iar prejudiciul a fost recuperat integral. Cu toate acestea, suspectul nu a fost găsit în cadrul acestor percheziții.

În continuarea cercetărilor, ieri, în urma unor activități desfășurate, bărbatul a fost depistat și reținut pentru 24 de ore. În baza probatoriului administrat, urmează ca azi să fie prezentat unității de parchet competente, cu propunerea de luare a unei alte măsuri preventive.

Dosarul penal deschis în acest caz privește aspectele legate de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, iar cercetările sunt în plină desfășurare sub coordonarea polițiștilor din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *