Cu ocazia Zilei Mamei, a fost publicată prima fotografie oficială a Prințesei de Wales, realizată după ce aceasta a suferit o intervenție chirurgicală abdominală în luna ianuarie. Imaginea, care îi înfățișează pe Kate și copiii ei, a fost capturată chiar de Prințul William și distribuită ca o recunoștință pentru sprijinul constant al publicului în urma problemelor de sănătate prin care a trecut soția sa!

Kate, soția prințului moștenitor al Marii Britanii, nu a mai fost văzută în public de la o plimbare alături de ceilalți membri ai familiei regale în ziua de Crăciun.

Viitoarea regină, în vârstă de 42 de ani, a fost internată la London Clinic pentru o operație planificată pe 16 ianuarie. După 13 zile, prințesa s-a întors acasă de la spitalul privat, iar Palatul Kensington a declarat că „face progrese bune”, dar are nevoie de o recuperare îndelungată.

Se așteaptă ca Kate să revină la îndatoririle regale oficiale abia după Paștele catolic. Speculațiile privind starea sa de sănătate au crescut în mediul online de când prințul William s-a retras luna trecută de la comemorarea nașului său la Castelul Windsor din cauza unei „probleme personale”.

Palatul Kensington nu a dezvăluit natura problemei de sănătate pentru care Kate a fost operată, dar se știe că nu este vorba de cancer.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *