Un individ în vârstă de 20 de ani este acuzat de tentativă de omor după ce a atacat cu un topor un tânăr de 18 ani într-o benzinărie din București. Victima a reușit să scape, protejându-se, și apoi s-a refugiat într-o încăpere!

Un bărbat în vârstă de 20 de ani este investigat de procurorii bucureșteni pentru tentativă de omor, după ce l-a agresat cu un topor pe un tânăr de 18 ani cu care avea conflicte anterioare. Incidentul violent a avut loc într-o benzinărie din Sectorul 5 al Capitalei, sub ochii mai multor clienți. Victima a scăpat inițial evitând lovitura de topor, apoi s-a refugiat într-o încăpere. Individul de 20 de ani este acuzat de tentativă de omor și tulburare a ordinii și liniștii publice.

Faptele au avut loc în seara zilei de 3 martie, iar bărbatul a fost identificat de către anchetatori vineri, 8 martie, când procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București au demarat acțiunea penală împotriva sa.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti: „În data de 03.03.2024, la ora 21:24, aflându-se în interiorul unui restaurant din incinta unei staţii de alimentare cu carburant din sectorul 5 Bucureşti, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, inculpatul, care se înarmase cu un topor, a încercat să îl lovească pe unul dintre angajaţii restaurantului cu toporul în zona capului. Victima, un bărbat în vârstă de 18 ani, a reuşit să se ferească în ultimul moment, astfel că inculpatul nu a reuşit să o lovească, a nimerit blatul tejghelei şi a scăpat toporul din mână. Inculpatul s-a reînarmat cu toporul şi a alergat după persoana vătămată, fără a reuşi să o prindă, întrucât aceasta se refugiase în spatele unei uşi, după care a părăsit restaurantul”.

Agresiunea a avut loc în fața mai multor clienți prezenți în interiorul stației de alimentare cu combustibil.

Individul care a comis atacul cu toporul a fost identificat vineri și reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat în fața instanței de judecată cu cererea de arestare preventivă.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *