În decursul ultimelor două zile, Poliția Română a efectuat transferul în țară a cinci persoane care erau căutate în baza unor mandate de executare a unor pedepse cu închisoarea pentru diverse infracțiuni, printre care se numără și infracțiuni rutiere, furt și distrugere!

Joi, Poliția Română a anunțat aducerea în țară a mai multor persoane urmărite internațional și condamnate la închisoare pentru diverse infracțiuni.

Un bărbat în vârstă de 24 de ani, din Gorj, urmărit pentru furt calificat, a fost transferat din Germania. Pe numele său, Judecătoria Târgu Mureș a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de doi ani.

De asemenea, un alt bărbat în vârstă de 27 de ani, din Brașov, urmărit pentru violență în familie, a fost adus din Germania. Judecătoria Brașov a emis pe numele său un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani și 6 luni.

Un bărbat de 36 de ani, din București, urmărit pentru furt calificat, a fost transferat din Marea Britanie. Pe numele său, Judecătoria Sectorului 4 a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani.

De asemenea, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Mehedinți, urmărit pentru distrugere, a fost adus din Marea Britanie. Judecătoria Drobeta Turnu Severin a emis pe numele său un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 200 de zile.

În fine, un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Giurgiu, urmărit pentru infracțiuni la regimul rutier, a fost transferat din Marea Britanie. Judecătoria Sectorului 4 a emis pe numele său un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani.

Toți acești indivizi au fost plasați în detenție pentru executarea mandatelor emise pe numele lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *