Primarul Nicușor Dan a anunțat că au început lucrările de consolidare la o clădire de locuințe din sectorul 5. Fondurile pentru aceste lucrări sunt alocate din PNRR, iar valoarea investiției este de 10 milioane de lei, plus TVA!

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat luni începerea lucrărilor de consolidare la o clădire de locuințe din sectorul 5. El a precizat că fondurile sunt alocate din PNRR, iar valoarea investiției este de 10 milioane de lei, plus TVA. În cadrul unei conferințe de presă, primarul a menționat că lucrările vizează imobilul situat pe strada Baltagului nr. 17 din sectorul 5, o clădire rezidențială multifamilială ridicată în anii ’50. Aceste fonduri acoperă atât costurile de consolidare, cât și eficientizarea energetică a clădirii, instalarea de panouri solare și schimbarea sistemului de încălzire.

Nicușor Dan: „Administraţia pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic a tras 300 de milioane de lei, prin PNRR, pentru consolidări şi eficientizare energetică şi 600 de milioane de lei din Programul Naţional al Ministerului Dezvoltării. Avem documentaţii pregătite pentru a participa la toate fazele următoare ale programului naţional”.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *