Cosmin Nedelcu, cunoscut sub numele de scenă Micutzu, actor de comedie, a primit o sentință de muncă în folosul comunității. Timp de 30 de zile, el va presta activități fără remunerație la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului din Sectorul 4.

Această măsură survine în urma unui proces început acum doi ani și jumătate, în care actorul a fost judecat pentru amenințare. Procurorii au optat să înlocuiască urmărirea penală a actorului cu o măsură mai puțin severă.

După o investigație care a durat doi ani și jumătate, implicând audieri și confruntări cu probele, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au decis că nu există suficient interes public pentru a angaja urmărirea penală împotriva celor implicați în acest scandal. Astfel, au hotărât să renunțe la urmărirea penală a lui Cosmin Nedelcu și a celorlalți doi protagoniști.

Actorul a scăpat de dosar penal

Procurorii susținuți de ofițerii care au făcut cercetările în acest caz au ajuns la concluzia că, deși au avut de-a face cu infracțiuni care pot fi pedepsite conform Codului Penal, ei cred că infracțiunile nu sunt dintre cele mai grave și că totul a plecat de la discuții în contradictoriu.

În august 2021, în timp ce traversa Calea Victoriei, Micutzu a fost abordat de un grup de trecători care i s-au adresat ironic, ceea ce l-a iritat pe actor. De aici a izbucnit întregul scandal care a debutat cu un schimb de replici dure și s-a ajuns, în final, la îmbrânceli și geamuri sparte.

Toți cei implicați în scandal vor presta muncă în folosul comunității

Toate aceste detalii i-au făcut pe procurori să ajungă la concluzia că totul a fost pe fondul unor impulsuri de moment și că aceștia au avut reacții relativ firești.

Deși niciunul dintre cei implicați nu va mai fi urmărit penal, cu toții vor trebui să presteze muncă în folosul comunității, în cazul actorului fiind vorba de 30 de zile pe care le va presta la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4.

El a fost avertizat că în cazul în care nu va veni cu o adeverință care să ateste că a muncit fără să fie răsplătit riscă să fie reîncepută urmărirea penală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *